Om oss

Välkommen till Circular Centre – platsen där framtiden är cirkulär!

År 2019 föddes Circular Centre ur en passion för att förändra världen. Vi står inför två av de mest brådskande utmaningarna i samhället: ökande utanförskap och ohållbar konsumtion. Men vi har en vision, och den är inget mindre än extraordinär.

Vi tror starkt på kraften i den cirkulära ekonomin, och vi är övertygade om att genom att anta en cirkulär affärsmodell kan vi inte bara minska vårt ekologiska fotavtryck utan också öppna dörren till en bättre framtid. Circular Centre är vår ständiga satsning på att skapa arbetsmöjligheter för de mest marginaliserade i samhället.

Vårt mantra? Ett cirkulärt samhälle där alla är inkluderade. Vi strävar efter att utrota utanförskapet och förlänga produktens livslängd i samhället. Genom att samarbeta med företag och organisationer som sitter på överflödigt material redo att omvandlas till nya och innovativa produkter, bryter vi gränser och öppnar dörrar till en mer hållbar framtid. På samma sätt skapar vi möjligheter när vi förlänger livslängden på dina kläder i vår syateljé, ger nytt liv åt dina möbler genom omtapetsering, eller tar emot och förnyar dina secondhand-fynd.

Är du redo att ansluta dig till vår rörelse mot en mer hållbar, inkluderande framtid? Kontakta oss på info@circularcentre.se och låt oss tillsammans bygga en värld där inget är bortkastat, och alla har en plats att blomstra.