Cirkulära tjänster för företag

Vi arbetar för att skapa ett cirkulärt hållbart samhälle för alla. Genom att erbjuda cirkulära lösningar till både företag och privat personer skapar vi samtidigt arbetstillfällen för de som har det allra svårast att ta sig in på arbetsmarknaden. Detta är vad vi kallar för cirkulär social ekonomi.


Bland våra tjänster erbjuder vi cirkulär handel där vi hanterar allt från returer, reklamationer, öppnade produkter, trasiga produkter och osålda produkter och ser till att de får nytt liv.

Vi erbjuder helhetslösningar innehållande allt från: logistik, inventering och registrering, sortering, rekonditionering, försäljning (via våra egna kanaler eller tillbaka till ursprungsföretaget). Samtidigt får ni ett hållbarhetskvitto som ska reflektera ert bidrag till social hållbarhet.

Exempel på samarbeten:

Sedan mars 2019 samarbetar vi med IKEA Torsvik rörande reklamationer, m.m. Vi erbjuder logistik, sortering samt fördelning av produkter till välgörenhetsorganisationer. En del produkter gör vi om till egna och säljer i vår egna butik på Kämpevägen 29.

Sedan maj 2022 samarbetar vi även med June Avfall och Miljö där vi bemannar prylbodarna vid sortergårdarna i Jönköping, vi sorterar prylar som lämnas in av privatpersoner samt tömmer städar prylbodarna. Företaget har även outsourcat till oss leverans av prylar till hjälporganisationer i Jönköping.


Vill ni också veta mer om våra skräddarsydda tjänster, är ni varmt välkomna att höra av er till oss på info@circularcentre.se