Secondhand

Möbler, antikviteter och vintage, retromode och trend, media och böcker och mycket mer hittar du i vår secondhand på RE:match återbrukscentrum, på Juneporten i Jönköping eller i vår secondhand-butik på Tradera.

Hos oss är vår secondhand-butik så mycket mer än bara en plats att handla på. Det är en plats där vi skapar möjligheter och bygger broar till en bättre framtid för både våra människor och planeten.

Här, i vårt vänliga och engagerade team, får människor en ovärderlig möjlighet att närma sig eller återvända till arbetslivet genom praktik och arbetsutbildning.

Vi strävar efter att ge våra deltagare den kompetens och erfarenhet de behöver för att trivas i en butiksmiljö, och det kan ibland ta lite längre tid vid kassan när de lär sig det finstilta. Vi uppskattar ditt tålamod och ditt stöd.

Genom varje inköp eller gåva du gör hos oss, är du en del av en positiv förändring. Du bidrar till en ljusare framtid för utsatta grupper och hjälper till att minska vår klimatpåverkan. Så varje gång du handlar här, handlar du inte bara för dig själv, du handlar för en bättre värld. Tillsammans skapar vi en skillnad.