Boka RE:lounge på Juneporten

Inspiration och bekvämlighet

Söker du det perfekta utrymmet för ditt möte, workshop eller event? Då har du hamnat rätt. Vårt lounge är mer än bara en plats – det är inspiration, kreativitet, hållbarhet och bekvämlighet i ett. Beläget på Juneporten, inom bekvämt avstånd till tåg- och busstationer, erbjuder vi en idealisk central punkt för din sammankomst.

Vårt lounge är inrett med omsorg och kärlek, med varje detalj i åtanke. Vad som gör oss unika? Vi är stolta över att ha skapat ett hållbart och unikt utrymme inrett uteslutande med secondhand-möbler och inredning. Det är en miljövänlig, inspirerande oas som ger en unik karaktär till ditt evenemang.

Vi har tänkt på allt du behöver för att göra din sammankomst framgångsrik. Från projektorutrustning till en whiteboard för kreativa idéer, vårt rum är fullt utrustat med de bekvämligheter som du behöver. Låt oss vara värd för ditt nästa möte eller event och upplev skillnaden.

Var med och skapa arbetstillfällen

För varje bokat tillfälle skapar vi fler arbetstillfällen i vår kära kommun. Så ta steget, boka rummet idag och var med och forma en ljusare framtid för invånare i Jönköping. Din verksamhet gör skillnad, en bokning i taget!

Hållbarhetskvitto

För varje bokning får du ett hållbarhetskvitto för ditt bidrag till vårt arbete med social hållbarhet.

Fika, lunch

För en komplett och smidig konferensupplevelse, erbjuder vi dig möjligheten att förse ditt möte med läckra fikapauser och välsmakande lunchalternativ. På vårt café kan du välja från ett varierat utbud som inkluderar allt från färska frallor till saftiga baguetter och krämiga sallader(endast vid beställning). Vi är här för att göra ditt event så bekväm och trivsam som möjligt.


Bokning

Telefon: 0736 – 036 11 59

Mail: order@circularcentre.se