RE:match återbruk på Juneporten

Vår spännande resa: från tomma lokaler till hållbar framtid

Vi är stolta medgrundare till RE:match återbruk. Vår resa började med ett enkelt behov och har nu utvecklats till något extraordinärt. Vi är stolta över att dela historien om vår förvandling från tomma lokaler till en oas för hållbarhet och tillväxt.

En lokal med obegränsad potential

Det hela började när Circular Centre och våra partners på Cykelköket gick i sökandet efter en ny hemvist. Vi stötte på en magnifik, övergiven lokal belägen på Västra Storgatan 14, inne i Jönköpings pulserande Juneport. Den här platsen utstrålade potential, men hade legat öde i ett antal år.

Hamhus vår generösa partner

Det var då Hamhus kom in i bilden som vår generösa hyresvärd. Med deras stöd och förmånliga villkor öppnades dörrarna till en helt ny värld av möjligheter och tillväxt för vår verksamhet. Denna flytt blev en milstolpe i vår utveckling och gav oss de resurser och flexibilitet som krävdes för att ta vårt sociala företag till nya höjder.

Strategisk placering och hållbarhet i centrum

Vår nya plats är strategiskt belägen och ger oss bättre tillgång till en publik som är ständigt i rörelse. Den ökade ytan har också möjliggjort för oss att välkomna andra likasinnade aktörer att förena sina krafter med oss.

Gör din egen historia med oss

RE:match återbruk är inte bara en plats, utan också en möjlighet att vara en del av något större. Vi bjuder in dig till att bli en del av vår berättelse om förändring, hållbarhet och framtid. Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar och blomstrande värld. Välkommen till vår gemenskap!