Ideellt engagemang

Vill du göra en ovärderlig insats? Som volontär hos oss ger du lite av din tid, men som gör så stor skillnad för någon annan. 

Är du intresserad av att engagera dig som volontär, är du varmt välkommen att kontakta oss på info@circularcentre.se

Våra volontärsuppdrag

Donationer till hjälporganisationer


Sedan 2019 har vi ett unikt samarbete med IKEA TORSVIK som innebär att vi hanterar företagets returer, kasserade produkter, osv.

En gång i månaden hämtar vi produkterna på Torsvik. Dessa ska sedan monteras, lagas, m.m. och skickas vidare till andra hjälp organisationer som till exempel: Rädda Barnen, Hela Människan, Kvinno- och Tjejjouren, m.m.

Som volontär hos oss hjälper du oss med montering, sortering, leverans till hjälporganisationer m.m.

Studiecirkelledare inom en rad olika områden


Har du ett intresse som du vill dela med andra?

Vi har under flera år samarbetat med Studieförbundet Bilda, men även andra studieförbund i framtagandet och genomförandet av flera olika studiecirklar: Svenska för nybörjare, lokalvård, hotellstäd, sömnad, digital inkludering m.m.

Stöd oss i vår secondhandverksamhet


vi driver vår secondhandbutik med syftet att minska allas vår miljöpåverkan och att bidra till inkludering på arbetsmarknaden.

Här arbetstränar personer med stöd av handledare för att utvecklas och komma ut i arbetslivet. Vår butik finns på Kämpevägen 29 och under våra öppettider är tisdagar och torsdagar 12:00 – 18:30 samt lördagar 10:00 – 14:00.

Övriga dagar jobbar vi med att sortera, rengöra, laga och prismärka nya varor.